imbracaminte stilul sport
Imbracaminte

Bonprix stilul sport

O femeie sportivă clasică este permanent în mișcare și are nevoie ca hainele ei să se potrivească perfect. Are multe de făcut, fie că este o gospodină, o antreprenoare, care lucrează într-un cadru informal sau ca voluntar într-o organizație care o pasionează, sigur are o viață aglomerată. Vrea să fie pregătită pentru orice, dar totuși să fie frumoasă.

Cheia este să nu confundăm acest stil cu athleisure, care este mult mai relaxat. Nu vrei să arăți ca și cum ai face genoflexiuni chiar acum, dar garderoba ta sugerează că ți-ai căutat garderoba de hobby / sport în weekend. Cuvintele cheie sunt practice și funcționale.

Dacă doriți ca ținuta dvs. să spună sport, detaliile vor spune povestea. Căutați detalii care sugerează atletismul, exteriorul și o estetică ușor relaxată. Doar pentru că nu erai în echipa de liceu de volei nu înseamnă că nu poți să-ți faci o atmosferă elegantă și relaxată. Îmbrăcămintea sport poate face aluzie la baschet, vânătoare, grădinărit, plimbare cu barca, tenis, schi, ciclism, golf, înot, drumeții și orice altceva doriți. Totul sugerează că sunteți activ și nu vă deranjează să vă murdăriți mâinile sau să transpirați la momentul potrivit.

Ador hainele in stilul sport

Îmbrăcămintea exterioară, precum jachete utilitare, jachete utilitare, jachete denim, jachete bomber, jachete piele, jachete denim, jachete matlasate, hanorace și jachete matlasate sunt un strat ușor Alunecați-vă peste un tricou, pulover, hanorac sau flanelă pentru a adăuga o atmosferă sportivă. Cheia cu jachete și veste matlasate este de a deveni super subțire. Ca, subțire ca hârtia. Dacă este prea umflat, te vei simți sufocat. Cheia pentru păstrarea scutecelor dvs. clasice și clasice, mai degrabă decât scruffy, este să vă asigurați că scutecele sunt subțiri, se potrivesc perfect și sunt puțin întinse dacă este posibil.

Hanoracii nu trebuie să fie neclintiți sau supradimensionați. Dacă îi faci să se potrivească bine, pot arăta foarte elegant. Și apoi puteți adăuga chiar și o vestă subțire matlasată sau alt strat deasupra, fără a vă simți sufocat.

Mai multe detalii si inspiratie gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.