Blog sale

Blog sale

Nu am facut niciodata un blog sale si nici nu stiu daca o sa fie careva interesat de ce voi posta eu aici dar voi incerca.

Se intampla sa primesc haine (din colaborari) care nu imi sunt bune sau nu imi plac (daca nu imi plac nu inseamna ca nu sunt frumoase, pur si simplu nu sunt pe gustul meu sau nu imi plac cum se aseaza pe mine) sau diferite produse primite ca si premii, bineinteles, la preturi muuult mai mici. Nu prea particip la concursuri care au ca premiu un obiect care nu imi trebuie dar se intampla sa fie puse in joc mai multe premii si sa se nimereasca sa castig ceva ce nu imi place…

Inca ceva… cum, ciorapii cu degete sunt preferatii mei si obisnuiesc sa ii purtam (eu si sotul, in curand si fetita noastra) cand sunt sarbatorile de iarna ma gandeam ca poate va incanta si pe voi. Acestia sunt cei pe care i-am gasit in dulap dar sigur mai am cateva perechi nedesfacute (v-am zis ca imi plac). Unele modele au si manusi asortate ;). O sa ii caut si in magazinul din care ii achizitionez eu deobicei (s-ar putea sa nu ii fi adus inca).

Astept parerile voastre…

V-am pupat!12166655_458771774333481_1819437547_n

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *