machiaj
Cosmetice

Aventurile unei tinere la moda

Sunt un elev de liceu care iubește machiajul. Mă duc la căminul de la facultate al prietenei mele și ea îmi arată cea mai bună trusă de machiaj – are culoarea perfectă pentru orice nuanță de piele. Îmi spune că mama ei, care a fost de ani de zile în domeniul frumuseții, este o expertă și trusa ei de machiaj este folosită de toate vedetele de top.

Prietenul meu îmi cere să o ajut să se întoarcă la sora ei care își bate joc de ea mereu. Sunt de acord că ar trebui să ai grijă de prietenii tăi așa cum ei sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei. Ne-am dus la casa surorii ei și ea i-a făcut o schimbare de look fără să-i spună că se întâmplă. Arăta absolut glam!

Am folosit acest nou kit de machiaj de la Sephora pentru a-mi amorsa, ascunde, aranja machiajul și a-mi face sprâncenele. Am observat o schimbare drastică în calitatea pielii mele. Am avut mai puține erupții, iar cele pe care le am sunt mai mici. În plus, porii mei sunt mai puțin vizibili

Am aflat despre asta printr-unul dintre blogurile mele preferate și l-am comandat cu puncte pe care le acumulasem din recenzia produselor de pe site-ul lor. Trebuie să fie foarte popular pentru că atunci când am fost să-l cumpăr, era epuizat. Mi-au promis că îmi vor trimite câteva de îndată ce vor avea mai multe în stoc

Folosesc aceasta trusa de machiaj de cateva luni si inca sunt extrem de multumita de el. Au adăugat câteva culori noi în gamă, așa că data viitoare când vor avea o actualizare pe site, voi comanda din nou.

În adolescență, nu eram interesată de machiaj, crezând că era prea multă bătaie de cap și am evitat.

Când am început să petrec mai mult timp pe internet, am fost expusă la multe bloguri de modă, bloguri de frumusețe și tutoriale despre machiaj și păr. Prietenele mele erau, de asemenea, interesate de cum ar putea arăta mai bine și s-ar complimenta reciproc pentru aspectul lor.

Am început să cumpăr machiaj pentru mine, să urmăresc tutoriale YouTube despre cum să-l folosesc și să urmăresc niște bloggeri de frumusețe pe Instagram. Mi-a plăcut foarte mult să experimentez cu diferite stiluri de machiaj, folosind diverse instrumente și stiluri de aplicare. Prietenii mei îmi cereau în mod obișnuit ajutor sau sfaturi pentru machiaj.

Am devenit atât de priceput încât prietenii mei m-au întrebat unde am învățat aceste trucuri și le-am învățat și eu. Într-o zi, la școală, una dintre prietenele mele a observat că rimelul i s-a uscat pentru că a uitat să aibă grijă de el în mod corespunzător și a vrut să îl repar înainte de sfârșitul zilei.

Dacă ești pasionat de machiaj, știi ce este greu să ai produsele tale preferate într-o pungă. Am vrut să găsesc un kit care să aibă suporturi organizate pentru toate produsele diferite, să nu ocupe prea mult spațiu și să fie suficient de elegant pentru a arăta bine pe toaleta mea.

Am fost la patru magazine înainte de a găsi ceea ce căutam. Primul loc avea niște genți drăguțe de transport, dar era greu de văzut ce era în fiecare geantă pentru că compartimentele erau prea mici și strânse. Nu am vrut să simt că machiajul meu s-ar rupe peste tot, deoarece este scump și incomod să-l cumpăr din nou. Următorul avea compartimente mai mari, astfel încât să puteți vedea la ce vă uitați, dar erau foarte voluminoase, iar părțile laterale erau dintr-un material de cauciuc ciudat. Erau 3-4 compartimente uriașe care păreau cu adevărat deplasate într-o trusă de machiaj, așa că am continuat să caut. Tipic pentru truse de machiaj.

Am intrat într-un magazin specializat în bunuri pentru casă și a fost primul lucru care arăta ca ceea ce îmi doream.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.