Sanatate si Ingrijire Personala

Aromaterapie cu difuzoare si uleiuri esentiale

Aromaterapia este un tip de medicină alternativă care utilizează materiale vegetale aromatice, cum ar fi uleiurile esențiale, pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Aromaterapia este folosită în scopuri psihologice și fizice. Poate fi folosit pentru a ajuta la problemele de somn, depresie, anxietate și alte probleme emoționale. Poate fi folosit și pentru a îmbunătăți starea de spirit sau pentru a calma durerea.

Un difuzor de vapori cu ultrasunete este un dispozitiv care dispersează uleiurile esențiale în aer folosind vibrații în domeniul ultrasonic (1-20 kHz). Difuzorul folosește o cantitate mică de apă și câteva picături de ulei esențial pentru a crea o ceață aromată. Difuzoarele sunt de obicei suficient de mici pentru a se potrivi pe un birou sau noptiera si sunt adesea realizate din sticla sau bambus. Ele pot fi găsite și ca parte a umidificatoarelor mai mari.

difuzor aromaterapie cu uleiuri

Un difuzor uleiuri esențiale este un dispozitiv care dispersează uleiurile esențiale în aer. De obicei, este folosit pentru a îmbunătăți calitatea aerului din case și birouri.

Beneficiile aromoterapiei sunt bine documentate și includ:

– Îmbunătățește starea de spirit și ameliorează stresul

– Reduce anxietatea si depresia

-Imbunatateste calitatea somnului

– Intareste sistemul imunitar

Difuzoarele de uleiuri esențiale sunt dispozitive care sunt folosite pentru a elibera parfumul uleiurilor esențiale în aer. Difuzoarele de vapori cu ultrasunete funcționează folosind un proces numit „nebulizare cu ultrasunete”. Procesul presupune trimiterea undelor sonore de înaltă frecvență prin apă și uleiuri esențiale. Acest lucru creează o ceață fină care este eliberată în aer.

Difuzoarele de ulei esențial de masă funcționează prin încălzirea apei cu uleiuri esențiale în ea și apoi eliberând-o în aer într-o ceață fină.

Beneficii uleiuri esentiale

Uleiurile esențiale sunt uleiuri naturale, derivate din plante, care au fost folosite de secole în multe culturi. Sunt cea mai bună modalitate de a promova starea de bine și de a îmbunătăți starea de spirit.

Uleiurile esențiale pot fi difuzate într-o cameră sau pe corp, adăugând o aromă plăcută mediului înconjurător. Ele pot fi, de asemenea, folosite ca ingredient în alte produse precum săpunul și loțiunile.

Beneficiile uleiurilor esențiale includ relaxarea, ameliorarea stresului, îmbunătățirea calității somnului și creșterea dispoziției.

Difuzoarele de uleiuri esențiale sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de beneficiile uleiurilor esențiale. Puteți amesteca diferite uleiuri împreună sau utilizați un singur ulei. Beneficiile acestor uleiuri variază în funcție de tipul de ulei și de modul în care este utilizat.

Doterra este o companie specializată în uleiuri esențiale și alte produse. Au o linie extinsă de produse, inclusiv difuzoare, articole de curățenie pentru casă și articole de îngrijire personală.

Există multe tipuri diferite de difuzoare, dar toate funcționează folosind apă și o sursă de căldură, cum ar fi o lumânare sau un bec, pentru a crea abur. Căldura face ca apa și uleiurile să se evapore în picături mici care devin suspendate în aer. Apoi, aburul fierbinte se ridică și umple orice cameră cu parfum.

Difuzorul eliberează ioni negativi care ajută la eliminarea toxinelor din organism, reduc nivelul de stres și îmbunătățesc starea de spirit.

Aromaterapia se armonizeaza cu un ceai de calitate servit si preparat folosind un infuzor de ceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.