Am fost la mare dar mai vreau!

De cand am aflat ca Sandalandala.ro si ZorileStore.ro ma trimit la mare, conditionat, nici nu mai pot sa dorm noaptea. Numai ce m-am intors de la mare, de 2 saptamani, si ca in nicun an m-am distrat extraordinar de bine. Numai posibilitatea de a ajunge iarasi pe litoral mi-a pus sangele in miscare si m-a facut gata de plecare. Bineinteles ca nu pot pleca cu mana goala… mi-am pregatit costumul de baie de la ZorileStore.ro, l-am bagat intr-o punga si gata! Nu mai am nevoie de absolut nimic inafara de nisip, apa de mare si mult soare.

V-am facut curiosi? Haideti sa va zic micul meu secret. Mi-am cumparat costumul de baie fara de care nu pot pleca la mare de pe ZorileStore.ro pentru ca e misto, de firma si pentru ca imi da o sansa la premiul cel mare.

Fiti atenti putin: Daca cumparati si voi un produs de pe site pana pe 21 august intrati automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori care vor ajunge la mare in Vama Veche, cu inca 7 prieteni fiecare. Norocosii (adica si eu, sper) au camparea (paturi) in Cortul celor Sapte Simturi si micul dejun asigurate, in perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi speciala, pentru ca o sa fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche! Suna bine, asa-i? Ne vedem la mare?

39a3c6d732befbd41b4d6fe8299ff20f

3 thoughts on “Am fost la mare dar mai vreau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *