Ador shoppingul online

Ador shoppingul online

Cand aleg sa imi achizitionez un produs caut de regula sa o fac din mediul online in proportia in care se poate. Gasesc aceasta activitate mult mai avantajoasa decat mersul prin magazine plus ca beneficiile shopingului online poate veni la pachet cu reduceri, cadouri sau alte bonificatii in functie de specificul fiecarui magazine sau de o anumita perioada a anului.

Alt beneficiu pe care il gasesc extrem de important este ca am ocazia sa analizez lucrurile mai mult, chiar sa le compar cu alte produse similare din cadrului acelasi site sau site-uir diferite, astfel decizia de a alege intre un produs sau altul o sa fie bine fundamentata. Mie personal nu imi permite timpul sa alerg prin magazine, sa analizez un produs aici si sa mai merg in alta parte iar daca ma decid la primul magazin pentru a achizitiona sa fiu nevoita sa ma intorc astfel pierzin o mare parte a zilei inutil.

Micile sfaturi din partea mea pentru cumparatorii noi sau pentru cei care inca nu s-au decis daca sa faca asta sau nu: cititi despre politica magazinului, parerile favorabile sau nefavorabile despre acest magazin avand in vedere ca multi dintre noi aleg sa vorbeasca despre experienta postshopping online, nu alegeti produse cu preturi foarte mic pentru ca intotdeauna sunt o alegere proasta.

Spre exemplu ultima cumparatura online a fost o husa Iphone X, sunt o clienta mai veche a magazinului BrandGSM. Cand i-am ales deja erau vechi pe piata, cu o calitate a produselor foarte buna, raportul calitate prêt fiind unul avantajos pentru mine atat atunci cat si acum. Ofera o gama variata de accesorii pentru telefoane si tablet, ofera consiliere telefonica, dupa preluarea comenzii aceasta ajunge intr-un interval de maxim 48h la comparator. Absolut toate produsele au garantie. Spuneti-mi va rog un singur motiv pentru care sa nu ma intorc la ei de fiecare data cand am nevoie de un produs similar.

Mult succes la cumparaturi online dragii mei!!!!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *