3 branduri de ceasuri de mana oferite de Jomapel

3 branduri de ceasuri de mana oferite de Jomapel

Ca in orice situatie, alegerea unui ceas de mana perfect pentru noi nu este o sarcina deloc usoara, avand la dispozitie multe modele frumoase si preturi care mai de care mai bune. Avem nevoie in acest caz de sfaturile celor apropiati, mai ales daca ceasul ales ii este destinat altei persoane, ca si un cadou. In aceasta situatie trebuie sa tinem cont de ce prefera persoana in cauza, pentru ca ceea ce ii oferim sa fie pe deplin special.

Cautand pe internet, am descoperit magazinul online Jomapel, un adevarat paradis al ceasurilor de mana. Momentan am un ceas de mana, si nu am nevoie de altul, pentru mine sau pentru altcineva, insa, ajungand fara sa vreau pe site-ul magazinului, si vazand ofertele, am zis sa fac o verificare mai detaliata si am ales sa va vorbesc despre 3 dintre brandurile de ceasuri de mana comercializate de cei de aici.

Primul dintre acestea este brandul Casio, de origine japoneza. Pe langa ceasurile de mana, pentru care este cel mai cunoscut brandul, cei de aici se ocupa si cu producerea de aparate foto. Modelele au preturi cuprinse intre 60 de lei si 800 de lei si se caracterizeaza prin cadranul rotund, inconjurat in intregime de bratele de prindele ale curelei, obtinand astfel un corp intreg al ceasului. Avem la dispozitie atat ceasuri Casio cu display analogic cat si cu display digital, in special la modelele sport sau la unele casual.

Al doilea brand care mi-a captat atentia este Skagen, care isi are originea in Danemarca, devenit mai tarziu parte a companiei Fossil. Modelele de ceasuri Skagen se caracterizeaza prin cadranul rotund care se continua imediat cu cureaua, avand un aspect continuu, neintrerupt sau prin modele cu cadran rotund si cu capete de prindere mici pentru curea in partea de sus si de jos.

Al treilea brand, asemeni primului, este de origine japoneza. Este vorba despre Seiko, care mai produce si electronice si bijuterii. Din categoria bijuteriilor fac parte si ceasurile, fiind practic o combinatie intre acestea si dispozitive mecanice. Un ceas de mana poate inlocui orice bijuterie, este elegant si potrivit pentru orice situatie. Modelele de ceasuri Seiko sunt asemanatoare celor Casio, majoritatea avand curele metalice.

Share

One Response »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *