Franciza Nomasvello – o super-modalitate de a face bani!

Franciza Nomasvello – o super-modalitate de a face bani!

Iti doresti sa fi propriul tau sef? Sa ai castiguri mai mari decat un simplu angajat in vremurile acestea de criza? Nomasvello este afacerea ideala atat ca investitie, cat si ca loc de munca. Nu ai nevoie de experienta in lucrul cu echipamente IPL, Nomasvello te sprijina in toate etapele pre si post-francizare cu consultanta financiara, tehnica, de marketing si customer care (gestionarea relatiei cu clientii), training si elemente de branding.

Ipl este echipamentul care a revolutionat piata infrumusetarii! Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului ( epilare ) si la intinerirea pielii, mai ales din zona fetei, gatului si decolteului.

Portorom Cosmetics este master francizatul  pentru Romania a marcii Nomasvello, marca premiata in 2009 si 2010  pentru cea mai rapida dezvoltare din Europa. Reteaua numara in prezent peste 950 de centre, majoritatea francize, deschise in Spania, Portugalia, Polonia, Mexic, Brazilia, Bulgaria, Bosnia, Italia, UK si Romania, fiind in continua expansiune atat in Europa, cat si in America Latina. La nivel national Portorom Cosmetics intentioneza sa construiasca parteneriate  in fiecare oras din Romania, cu o populatie mai mare de 50.000 de locuitori.

Pachetul standard de cumparare a francizei contine Echipament fotoepilare (IPL), Mobilier cabinet, Mobilier receptie, Elemente de semnalizare exterioara, Postere decorative, Uniforme, Flyere de informare asupra lansarii centrului, Consultanta decorare interioara, Training, Manual de Franciza, Marketing la nivel national. Acestia mai pot beneficia suplimentar si de un pachet de facilitati insa pentru mai multe datalii o puteti contacta pe doamna Nicoleta Mincu – nicoleta.mincu@nomasvello.ro sau la telefon +40 0733606700  (departament dezvoltare franciza). Costurile sunt de 30.000 de euro (Taxa de franciza), 300 de euro/luna reverente si 100 de euro pe luna taxa de publicitate corporativa, o investitie pe care o poti acoperi usor intr-un an.

Si pentru ca imi faceam probleme ca sunt singurul baiat printre atatea fete 😛 care isi doreste sa se epileze definitiv in anumite zone… Nomasvello vine cu o promotie care face cinste perechiilor in luna februarie:

Gratis pentru amandoi

– el primeste o sedinta de axila
– ea primeste o sedinta de terapie faciala

Acuma ma simt mai bine si pot profita linistit de tarifele mult mai mici ca la alte saloane, doar 30 de euro orice zona.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *