Am fost la mare dar mai vreau!

Am fost la mare dar mai vreau!

De cand am aflat ca Sandalandala.ro si ZorileStore.ro ma trimit la mare, conditionat, nici nu mai pot sa dorm noaptea. Numai ce m-am intors de la mare, de 2 saptamani, si ca in nicun an m-am distrat extraordinar de bine. Numai posibilitatea de a ajunge iarasi pe litoral mi-a pus sangele in miscare si m-a facut gata de plecare. Bineinteles ca nu pot pleca cu mana goala… mi-am pregatit costumul de baie de la ZorileStore.ro, l-am bagat intr-o punga si gata! Nu mai am nevoie de absolut nimic inafara de nisip, apa de mare si mult soare.

V-am facut curiosi? Haideti sa va zic micul meu secret. Mi-am cumparat costumul de baie fara de care nu pot pleca la mare de pe ZorileStore.ro pentru ca e misto, de firma si pentru ca imi da o sansa la premiul cel mare.

Fiti atenti putin: Daca cumparati si voi un produs de pe site pana pe 21 august intrati automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori care vor ajunge la mare in Vama Veche, cu inca 7 prieteni fiecare. Norocosii (adica si eu, sper) au camparea (paturi) in Cortul celor Sapte Simturi si micul dejun asigurate, in perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi speciala, pentru ca o sa fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche! Suna bine, asa-i? Ne vedem la mare?

39a3c6d732befbd41b4d6fe8299ff20f

Share

3 Responses »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *